.

About Our Company

Mer än 3 års erfarenhet

Esal Express är ett litet hemtrevligt företag som alltid sätter kundens önskemål i första hand, det är vår uppgift att lätta upp för dig. Vi erbjuder all form av städhjälp som kan behövas oavsett situation. Du som kund bemöts alltid på ett professionellt och trevligt sätt.

Vårt mål

Syftar till att vara en nationell marknadsledare inom tillhandahållande av städtjänster som levererar pålitliga, kvalitets- och kostnadseffektiva rengöringslösningar till våra kunder

Vår vision

Vi har 4 franchiselokaler i Sverige och vi finns i Västmanland, Uppsala, Västerbotten och Örebro . Alla har åtagit sig samma gemensamma värderingar och principer.

Om du inte är nöjd, låt oss bara veta det och
vi kommer att arbeta för att göra det rätt

Kontakta oss

Ledning

Our Values

Värderingarna, som utgår från värdeorden engagerad, modig och kompetent, ger oss som medarbetare i ESAL EXPRESS AB stöd och vägledning i arbetsvardagen.

  • Garanti: Vårt mål är att kunderna alltid ska vara 100% nöjda så därför vi har nöjd kund garanti på alla våra tjänster!
  • Försäkring & säkerhet: Vår arbetsplats är ditt hem – och det förpliktigar. Vi har fasta rutiner för hur vi hanterar nycklar, larmkoder och andra personliga uppgifter. Alla som jobbar på .
  • Städgaranti: Du som kund har alltid 30 dagar reklamationsrätt. Om du inte är nöjd, är det viktigt att du hör av dig till oss inom 30 dagar.